Catering voor zorgsector

Wij dragen zorg voor catering

Nog meer dan elders groeit in de verzorgingssector de behoefte om patiënten en residenten een optimaal comfort in de maaltijdbeleving te bieden. Het is vaak een houvast en een troost in de moeilijke situatie waarin mensen, al dan niet tijdelijk, verkeren. Het aanbieden van lekkere, veilige en gezonde maaltijden met veel keuze ‘à la carte’ is het uitgangspunt van ons concept.

Kwaliteit boven alles

Wij hebben niet alleen oog voor de kwaliteit van de voeding. Ook de kwaliteit van de dienstverlening, de communicatie en de informatie zijn belangrijke aspecten van de maaltijdbeleving. Een gedeelte van het bereidingsproces gebeurt bij zusterbedrijf Deliva. Hierdoor kunnen de medewerkers ter plaatse meer aandacht besteden aan de creatieve afwerking, de keuzemogelijkheden en de dienstverlening.

Flexibel in alle omstandigheden

‘Your wish is our demand’ De core-business van de zorgsector is ‘Zorg’. Onze core-business is ‘lekker eten maken’. Het invullen van uw wensen en vereisten in de maaltijdbereiding en service is voor ons een uitdaging. Immers hoe beter wij deze taken invullen, hoe beter uw medewerkers zich aan hun taken kunnen weiden. Wij tekenen bovendien graag voor het organiseren van verjaardagspartijtjes, recreatieve namiddagen of avonden, thema-evenementen op maat en budget van uw instelling. Onze IT afdeling past een in eigen huis ontwikkeld programma aan op maat van uw instelling. Elke gast heeft een apart dossier met eenzeer specifiek voedingsprogramma gebaseerd op de persoonlijke behoeftes envoorkeuren.

Innoveren is exploreren

Het gebruikmaken van innovatieve kooktechnieken aangepast aan de omgeving en de mogelijkheden van uw site resulteert in een hoog service niveau en lagere kosten.

Duurzaam ondernemerschap

Duurzaam ondernemen is bij ons geen loze modekreet! Wij streven naar een maximale afvalbeperking. De verpakkingsfolies van de vacuümbereide maaltijdcomponenten zijn bijvoorbeeld recycleerbaar. Daarnaast gebeurt onze logistieke organisatie in eigen beheer. Zo kunnen wij de leveringen aan onze exploitaties afstemmen op de opslagcapaciteit. Dit betekent een beperking tot maximaal een of tweemaal per week. Ook de aantoonbare vermindering van energieverbruik, afwas- en schoonmaakproducten past in dit milieubewuste en duurzame ondernemerschap.  

Efficiënt en kostenbesparend

Deze efficiënte en duurzame manier van werken is niet alleen goed voor het milieu, ook uw financiën varen er wel bij. Dankzij ons concept is het mogelijk om fors op uw werkingskosten te besparen. Zodat onder meer uw energie-, investerings- als loonkosten op dieet kunnen.