Catering voor bedrijven

Brandstof voor productiviteit

Een lekkere en gezonde maaltijd is de beste brandstof voor productieve werknemers.
Van hartig broodje of stevige lunch tot excellente gastronomische gerechten ...

U kiest, wij zorgen voor de verste ingrediënten, de vriendelijkste bediening en de meest vernieuwende keukentrends. Een tussendoortje, een business lunch of een snelle hap … even bijtanken en uw medewerkers kunnen er weer tegenaan.

Kwaliteit boven alles

Wij hebben niet alleen oog voor de kwaliteit van de voeding. Ook de kwaliteit van de dienstverlening, de communicatie en de informatie zijn belangrijke aspecten van de maaltijdbeleving.

Horeservi Catering nv beschikt over een autocontrolesysteem dat in 2011 zal gecertificeerd worden door de geaccrediteerde organisatie SGS, wereldleider op gebied van inspectie, vereficatie, testing en certificatie. Het autocontrolesysteem wordt opgenomen in onze ISO 9001 2008 certificatie.

Flexibel in alle omstandigheden

Als cateringpartner reageren wij soepel, snel en alert op al uw vragen en wensen. Een onverwachte extra groep gasten? Uw directeur bestelt last minute een lunch op hoog niveau? Door een panne heeft de keuken zonder stroom gezeten? Geen nood! Met ons beproefde ‘food concept’ kunnen wij dermate flexibel inspelen op onvoorziene situaties dat wij op elk moment een mooi en gevarieerd maaltijdaanbod kunnen garanderen.

Innoveren is exploreren

Wij maken er een punt van om op de hoogte te zijn van de allernieuwste trends in de wereldkeuken. Gezonde voeding, fair trade, bio, voedingswaarden, calorieën … allemaal thema’s die dagelijks in ons aanbod terugkomen. Iedereen vindt dan ook zijn gading in onze diensten. Door een goede communicatie tussen de werkvloer en de top van het bedrijf, krijgen de nodige innovaties op het gepaste moment een kans